Rea!

Radiostyrd Bil Batman Movie RC Turbo Boost Batmobile DC Comics

kr548.00

Läs mer

Artikelnr: 10347100730365196 Kategori:

Beskrivning

Radiostyrd bil Batman Movie RC Turbo Boost Batmobile DC Comics, kolla in denna häftiga Batmobile från filmen The Batman Movie år 2022. En superhäftig svart bil som Batman har då han kör iväg från Batman Cave, hans grotta. Längd: 33 cm.
Radiostyrd bil Batman Movie RC Turbo Boost Batmobile DC Comics, en ny Batmobile från filmen The Batman Movie år 2022. En extremt häftig bil för de barn som gillar Batman leksaker och radiostyrda bilar.
Batman kan nu snabbt ta sig fram på gatorna och fort komma fram till platser där brott begås. Barnen kan så klart låtsas att bilen har massa häftiga specialfunktioner som vapen och andra saker som Batman utvecklat i sin grotta.
Denna bilen har en rolig funktion, trycker man på en knapp på handkontrollen så stegrar bilen sig och far iväg med full kraft framåt! När man trycker på knappen, så är det är en spak som åker ut under bilen och så länge man har knappen intryckt fortsätter bilen att köra på bakhjulen.
När man sätter på bilen med en knapp baktill, så börjar efterbrännaren, den blåa detaljen att lysa. En helt underbar och radiostyrd bil till barnens Batmanlek!
Bilen styrs via 2,4 Ghz, vilket innebär ens törningsfri körning och att flera bilar kan köras samtidigt utan att signalerna stör varandra.
Rek. ålder från 3 år.
Batterier
– Bilen: Uppladdningsbart batteri ingår.
– USB-Kabel ingår: Ansluts till en vanlig mobiltelefonladdare eller dators USB-Port.
– Handkontroll: 2 x AA.
Storlek
– Längd: 33 cm.
– Bredd: 15 cm.
– Höjd: 10 cm.
Storlek förpackning
– 31 x 36 x 18,5 cm.
Kör in i Gotham City i Batmobile Turbo Boost RC i skala 1:15. Den fjärrstyrda Batmobilen har autentiskt tryck som i Batman-filmen, en motor som lyser och turbo-boost-hastighet.
Gör episka back wheelies med den dubbla joysticken på fjärrkontrollen. Kör din Batmobile RC åt vilket håll du vill och tävla med upp till 6 fordon samtidigt, utan störningar, från upp till 60 meter med den dubbla fjärrkontrollen på 2,4 GHz.
Fjärrkontrollen med dubbel joystick på kan laddas via USB och har utom-räckhåll-sensorer, så du vet när din Batmobile måste hållas kvar inom räckhåll, laddas och komma tillbaka till action igen.
Det detaljerade trycket och Batman-filmsutformningen kommer att uppskattas av Batman- och DC Comics-fans – så det är en fantastisk presentidé.
DC-fans i alla åldrar älskar denna fjärrstyrda samlar-Batmobil, som sätter deras fantasi i rörelse och hjälper dem skapa sina egna episka Batman-uppdrag. Ta hem all action i Batman med Turbo Boost Batmobile RC.