Publicerad den

De största inom babysaker

Världens största företag med babysaker

Fisher-Price

Fisher-Price är en av världens största tillverkare av babyleksaker och utrustning, inklusive babygungor. De är kända för att erbjuda högkvalitativa och roliga produkter som hjälper till att främja utvecklingen och bekvämligheten för både föräldrar och barn.

Graco

Graco är en annan ledande tillverkare av babygungor och andra babyprodukter. De erbjuder en mängd olika stilar och modeller, inklusive gungor med olika hastigheter och ljudsamlingar för att tillfredsställa de unika behoven hos både föräldrar och baby.

Graco: Slim Spaces Linus
Graco: Slim Spaces Linus

Swing-N-Jump

Swing-N-Jump är en annan tillverkare av babygungor som är kända för att erbjuda produkter med hög kvalitet och säkerhet. De erbjuder en mängd olika modeller med olika funktioner, inklusive musik och vibrationer, för att ge baby en säker och bekväm upplevelse.

4moms

4moms är en innovativ tillverkare av babygungor och andra babyprodukter. De erbjuder en mängd unika och tekniskt avancerade modeller med funktioner som MP3-spelare och appstyrning, för att hjälpa till att underlätta vardagen för föräldrar och tillhandahålla en rolig och bekväm upplevelse för baby.

De största inom babysaker
Mamaoo från 4Moms

Ingenuity

Ingenuity är en tillverkare av babygungor och andra babyprodukter med fokus på kvalitet och enkelhet. De erbjuder en mängd olika modeller med funktioner som automatisk gungning och justerbara hastigheter, för att tillfredsställa de unika behoven hos både föräldrar och baby.

De största inom babysaker
Ingenuity  Twinle Tails

Little Tikes

Little Tikes är en välkänd tillverkare av leksaker och utrustning för barn, inklusive babygungor. De är kända för att erbjuda högkvalitativa och roliga produkter som hjälper till att främja utvecklingen och bekvämligheten för både föräldrar och barn. Little Tikes har varit i branschen i över 40 år och har etablerat sig som en av de ledande tillverkarna av leksaker och utrustning för barn. De erbjuder en mängd olika stilar och modeller av babygungor, inklusive gungor med olika hastigheter och ljudsamlingar, för att tillfredsställa de unika behoven hos både föräldrar och baby.

Babysäkerhet främst från USA

Tittar man på listan över de stora namnen inom babysäkerhet ser vi tydligt var ifrån de kommer: USA.

  • Fisher-Price: USA
  • Graco: USA
  • Swing-N-Jump: USA
  • 4moms: USA
  • Ingenuity: USA
  • Evenflo: USA
  • Summer Infant: USA
  • Kolcraft: USA
  • Bright Starts: USA
  • Chicco: Italien