Om oss

Leksaker och inredning för barn online

Svenska Barnrum är en webbplats som marknadsför leksaker, inredning, kläder och smycken för barn i alla åldrar. I vårt leksakssortiment kan du välja bland framför allt fina leksaker i trä och saker till barnrum. Bland våra leksaker finns en mängd barnleksaker av hög kvalitet. Leksaker som skall tåla den lek de är gjorda för. Leksaker som kanske går i arv. Leksaker som många av oss kanske har ett kärt minne av att vi lekt med något liknande när vi var små. Leksaker som en speciell docka, en gåvagn, en dockvagn, en gåbil/ sparkbil, ett lektält, en gunghäst, ett speciellt gosedjur eller plastdjur för att leka bondgård med. Eller så är det ett barnkalas som skall planeras, då hittar du massor av både tips och produkter för det perfekta födelsedagskalaset. Maskeraden, dukningen, lekarna och till och med priser till fiskdammen kan man hitta hos oss, allt ett barnkalas behöver enkelt online.

För dig som skall inreda ett barnrum eller en barnkammare finns ett växande sortiment av inredning för just barn, från bebisar till de större barnens rum. Du hittar exempelvis barnsoffor, bord, lampor och även lakan och sängkläder i små och stora storlekar, från baby upp till tonåringar.

Allt eftersom vi hittar intressanta möbler eller annan inredning så lägger vi till det i vårt barnrumssortiment. Så besök oss gärna snart igen så kan du vara säker på att hitta mycket nytt även då. Detsamma gör vi med hela sortimentet, det blir snabbt fler och fler kategorier och mer och mer lek, och det är på något vis huvudsdaken. Mer lekande är receptet.