Publicerad den

Lite skryt om våra produkter

Barnlakan, barntapeter och mattor till barnrummet

Nu blir det lite skryt om vårt sortiment inom inredning av barnrummet med tre saker som gör stor skillnad på känslan och utseendet av rummet.

Barnlakan

Våra barnlakan är det perfekta valet för att ge ditt barn en bekväm och trygg natt. De är tillverkade av mjuk och hudvänlig bomull som kommer att hålla ditt barn varmt och bekvämt hela natten. Och med vårt stora utbud av mönster och färger, kan du hitta det perfekta lakanet för ditt barns personliga stil.

Vi har regnbågsfärgade lakan med enkla mönster, samt lakan med utskrifter av alla de senaste barnkära karaktärerna, från Paw Patrol till Frozen. Vi har också lakan med roliga mönster som djur, blommor, stjärnor och mycket mer. Du kan enkelt hitta det mönster som ditt barn kommer att älska.

Våra barnlakan är också enkla att tvätta och hålla ren, så du kan vara säker på att du alltid har ett fräscht och bekvämt lakan tillgängligt för din bebis. Och med vårt breda utbud av storlekar, kan du hitta det perfekta lakanet för sängen, vaggan eller spjälsängen.

Precis som med de babyfiltar vi tidigare skrivit om har vi en stor variation av lakan för barn.

Barntapeter

Våra barntapeter är inte bara praktiska, de är också en rolig och enkel lösning för att förvandla vilket rum som helst till ett fantastiskt barnrum. Med ett stort utbud av mönster och färger, kan du hitta den perfekta tapeten för ditt barns personliga stil.

Barntapet kaninmönster
En barntapet med kaninmönster

Vi har allt från tapeter med roliga mönster som djur, blommor, stjärnor och mycket mer. Vi har också tapeter med utskrifter av alla de senaste barnkära karaktärerna, från Paw Patrol till Frozen. Du kan enkelt hitta den tapet som ditt barn kommer att älska.

Våra barntapeter är också lätta att sätta upp, så du kan enkelt förvandla ditt barns rum på nolltid. Och med vår höga kvalitet, är våra tapeter tåliga och kommer att hålla länge, så att ditt barn kan njuta av sitt fantastiska rum under många år.

När du köper en av våra fantastiska barntapeter blir förvandlingen av ditt barns rum till ett drömrum en enkel historia.

Barnmattor

Våra barnmattor är inte bara funktionella, de är också en rolig, snygg och enkel lösning för att göra vilket golv som helst mjukt nog för små barnafötters lek. Med ett brett utbud av färger och mönster, kan du hitta den perfekta mattan för ditt barns personliga stil.

Vi har allt från mattor med roliga mönster som djur, blommor, stjärnor och mycket mer. Vi har också mattor med utskrifter av alla de senaste barnkära karaktärerna, från Paw Patrol till Frozen. Du kan enkelt hitta den matta som ditt barn kommer att älska.

Våra barnmattor är också mjuka och sköna under fötterna, så ditt barn kan leka och springa runt på dem bekvämt. De är också lätta att rengöra och hålla fräscha, så att du inte behöver oroa dig för spill och smuts.